Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TREVLIG FIKA STUND. Foto MaRit.


JAG OCH MIN VÄN

Du hälsade på jag läste mina dikter.
Vi fikade skrattade och hade riktigt
roligt.
Du gav mig din energi.
Jag blev gladare än jag var innan
du kom.
I ditt sällskap känner jag att jag
lever.
Vi skrattar om samma saker.
När du for hem hann du inte stänga
dörren så saknade jag redan dig.
Min kära vän Ann-Katrin.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-03 11:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med sådana stunder...
2014-08-04

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-03

  Bibbi VIP
Gott med sådana vänner.
2014-08-03

  anits VIP
Så fint skrivet
underbart med en sån vän!
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos