Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SKORNA SKAVER. Foto MaRit.


SOLVARM PROMENAD

Tar av mig skorna.
Asfalten bränner solen
värmer svag vind.
Känner din kärlek
starkare en någonsin.
Vi vandrar bredvid varandra
helt tysta var och en i sina
egna tankar.
Tystnaden kan vara fylld av
kärlek.
Tystnaden kan vara vacker.

MaRit MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-03 12:19



Bookmark and Share


  aol
Så vackert skaldat
2014-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Det finns positiv tystnad!
2014-08-14

  Connie
Fint beskrivet!
2014-08-07

  anits VIP
Ja, så sant skaldat!
2014-08-04

  Bibbi VIP
Ja, så är det.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos