Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kännslan att inte känna


Barnet går Bärsärk

Barnet gick bärsärk

Men han var ej ett barn

Han var en far

Känslorna var att inte kunna älska

Inte tro sig vara älskad

Arvsynden griper tag i hjärtat

Kramar det, lämnar det oavslutat

I en bok utan slut




Bunden vers (Annat versmått) av Federico Romano
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-03 13:29



Bookmark and Share


  Trazan
Djupt...
2014-08-07

    ej medlem längre
Stark känsla förmedlad som förstärks av en bild tillsynes vacker men livlös. Sorgset värre!
2014-08-07

  Lars Hedlin
Starkt och bra i beröring!
2014-08-04

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet
2014-08-04

  genni VIP
Gör ont i mitt hjärta... kram
2014-08-03

  Palett
Din öppna text talar om starka svåra känslor. Mycket sorg i dina ord.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano