Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/synliggjord väntetid/ tanka

 






tagen av ande
i långa linjers gryning
rävsprång över äng

Stråk ur dimmors inneslut
fransar dansande mot ån 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Per Rydberg
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-03 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stämningsfylld morgonbild. Vackert!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg