Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

358. Guds hyddor




Lövträden längs stränderna
vaggar sina grenar över vattnet
Jag rör vid mina inre källor
när jag rör vid jorden
blommorna och gräset

I livets orientering kommer Gud
låta mig få veta vägen
Låta mig bli till ett med livets kompass
Han vill lära mig hur helig
härlig och ren Jesus är
som andetag och viskningar

Jag får hänge mig åt en
djupare och högre smärta
när jag låter min egen ondska
brännas bort ur sina skrymslen
Vi är Guds hyddor
Han vill göra något genom oss






Fri vers av Maria T
Läst 348 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-03 15:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-04

  Bibbi VIP
Så fint.
2014-08-04

  Lasseman VIP
Ord som känns i själen...
2014-08-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina ord...
2014-08-04

  Per "Läsaren" Sörqvist
rör vid mitt inre
Tack Maria!
2014-08-04

  anits VIP
Så fint och mycket tänkvärt skrivet!
2014-08-04

    ej medlem längre
Må vi sträva efter att bli lik Jesus och lägga bort det som är ont.
2014-08-03

    ej medlem längre
Att ha mött Jesus är ett möte som kräver att vi gör något i vårt nya liv.
En tro lever genom gärningar!
Levande förkunnat!
2014-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Den som medvetet tagit emot Jesus i sitt hjärta blir ett kärl för hedersamt bruk och ett Herrens tempel.
Det är upp till oss.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T