Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det kan bli...

Det gjorde så ont att se dig gå
inte med något ord
jag kunde dig nå....

Trots att vi var
bästa vänner vi två
du ville bara ha det så...

Det var då...

Men i pressen läser jag nu
om dig då och då
hur du andra roar
och förströr
och gör dem
på ett så sju
helsikes gott humör...

Och jag
jag ligger
här och...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-03 17:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat med känsla!
2014-08-04

  ULJO
Fint skrivet
2014-08-03

  Palett
En bra text som förmedlar sorgsna tankar när en vänskap brister.
2014-08-03

  Ezmeralda VIP
Den här texten gillar jag. Den förmedlar hur en vänskap kan ta slut. En massa känslor som följer på det. Man känner sig aldrig så ensam som just då.
2014-08-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en människas olika sidor!

2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt