Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dåre dansar

Det dansar en dåre över tangenten,
han dansade några somrar,
som för att röja accidenten:
Att hans mor en ohändig födde.

Det blev tyst i leden,
stilla och stiltje
med tystnad marineras sådana skeden,
En skrivbordspojke såg dagens ljus.

Det ligger ett manus på bänken.
Pappersmasken äter ditt självförtroende.
Jante är inneboende,
men du ger knappast upp.




Fri vers av Janjohan
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-04 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan