Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill...

Om du vill lovorda mina dikter, betyga din respekt och poetiska underkastelse, förklara att du inte har läst något bättre och så vidare, så släng gärna iväg ett mejl:

ji ji pe punkt wickstrom snabel-a spray punkt se

Det blir garanterat svar från Mäster Jj.

Some call it feedback. Även detta är en dikt (upplysningsvis)

/Jj




Fri vers av Janjohan
Läst 351 gånger
Publicerad 2014-08-04 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan