Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten morgonfundering


Ensam är inte stark

 

 



Även små mirakel
fyller sin funktion
för överlevnaden
i livets spektakel

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-03-31 06:45



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh så sant! =)
2008-04-06

  Helene Månsson
Ja just så, små mirakel - som barn t ex, glädje och framtidstro.../Helene
2006-04-29

    Idun 1
Enkel och skönt positiv.
2006-04-13

    NoMi F
Så sant så
Ensam är inte stark
och små mirakel är
kanske det som lyser
upp tilvaron i flesta fall
Fint skrivet av dig
2006-04-01

    fina
din rubrik kan jag skriva under på....som dom sociala varelser vi är....utan gemenskap i nån flock...¨då o då...är ensamheten ett helvete...där tankarna flyr iväg o skapar monster av osäkerhet...
2006-03-31

  Cris
Ja..kanske är det de små små miraklerna som sätter guldkant
det tror jag faktiskt. Om man kan finna dem och uppskatta dem
söt liten morgonfundering.
2006-03-31

  alvan
Vilka små fina ord!
Precis så är det ju, det gäller bara att öppna ögonen så man inte missar de små miraklen.

Blunda inte för hårt!
2006-03-31

  Agnes
...mmm... alldeles sant. Oftast är det just när de små miraklerna blir uppenbara som man förstår livets förunderligheter. Som om de vore små gyllene vägvisare i vår vilsenhet. Underbara ord från dig.
2006-03-31

  Laijza
Sött litet poem! Positiv fundering likaså..
2006-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP