Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likadant hos er...

Jag närmar mig den med full aktning
inte alls för dess flotta förpackning
innehåll spelar roll
på det har jag störst kontroll...
Den vänder mig ryggen, så´n boktackling!




Bunden vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-04 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt