Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deadline

 

 

inte samma sak
att hålla en dead line, som
att komma i mål

enas slut är en början
den andras slut är ett slut

om inte allt som slutförs
öppnar vägen för ett nytt?

 

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-05 19:18



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Dead line - och komma i mål:
Livet går vidare efter den förra.
Inte efter det andra, men kanske ändå om livet efter detta är en realitet.
Fin lek med ord som tar läsaren genom det vardagliga till det andliga.
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP