Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära vän

min vän, varför måste du lida?
ge mig ett svar,snälla du
dina ögon är tomma
du är kall, du är död
min vän, varför lider du än?
du ger upp
tappar hopp
mister allt
snälla, låt mig hjälpa dig
en snara
en flaska
ett liv
du är värd så mycket mer...




Fri vers (Fri form) av Luma
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-06 01:04



Bookmark and Share


  Johan-70
Texten berör.
2015-02-10

  Järnkatten
Starkt och mycket empatiskt skrivet..
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma