Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lotteri!

På nya sköna himlar
och en ny sorts bättre jord
man sitter och väntar på
och drömmer om och
hoppas och tror...
Javisst gott!

Men oftast händer
det inte alls mycket
då det beror på...

Inte vem man är
inte heller var man än bor
utan att man sätter igång
och ror och ser i dem man möter
på sin väg, som en syster eller bror!
För det mesta ger det alltid nå´t gott!
Och man kan till och med få en full pott!
Vem vill avstå en så´n lyckolott?






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-06 11:29



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skaldat
2014-08-06

  Lars Hedlin
Den här är mycket bra! :)
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt