Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pluie

ibland regnar det i
små gester hundra
kassen som blev gratis

indiansommar
krokodilvinter
nunnorna

ett brutet ben
det kan hända så lätt
det kan läka så lätt

alla somrar jag var
inomhus inom hur-
som helst

och i tretti år skall man
och i tretti år har man
grötklippet en blick
ja rakt in i kameran


inte så mycket funderingarna
som gör som hon säger


vi är mänskliga varelser
varesig vi vill men det
det vill vi väl

det är samma sak med alkoholister som supit för mycket de ser inte sig själva

den klara dimman
plus någons svar

han som säger sig som
var och bör och man
är väl som man skall

det kan hända så lätt
allt kan läka så bryt

om igen

kassen som blev gratis
ibland regnar det i







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-13 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alla dessa snabba klipp som går runt och ringar in ...
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP