Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orda, borda, gjorda!

Ned med taktlös poesi!
Bättre ljudord kräver vi!
Orda, orda, svejsan!

Upp med ordens strategi!
Bättre budord! Strävar vi!
Borda, borda, hejsan!

Se till diktens väveri!
Bättre vävd? Bävar ju vi!
Gjorda, gjorda, hejsan!














Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-07 13:28



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
mycket bra uppmaning!
2014-08-09

  Lars Hedlin
Vi spinner vår tråd i ordens väv :)
2014-08-07

    Dan Myrbeck
Att vara nätpoet
är fina fisken!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt