Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittne


Nu får du ge dig tillkänna, ta av dig masken och sjung ut!
Naturen har begåvat dig med tunga - och trut.
Ta bladet från munnen, låt munnen gå.
Jag sitter bredvid, blekfet, och lyssnar på.

Jag har inga poäng från nån terapeutisk stockholmsskola,
men det har aldrig hindrat nån tjomme från att tryggt gola
i mitt idla öra, i min trygga famn.
Här ror du saken i hamn.

Så, vad väntar du på? Bättre tider?
De kommer antagligen knappast vad det lider.
Du har ett "här" och ett "nu" och en käft att jiddra med!
Tag chansen, släpp en bomb! Ta en kaka.






Fri vers av Janjohan
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-07 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan