Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan tempus

 

vad ska jag böra
så att raderna blir
läsbara

för förfäderna
för mödrar

det går att fäkta an
med ord som utger sig
betyda tröst

ett tag

tills meningen är glömd




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-07 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch