Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta vittnet

Det var här allting började
Platsen på denna jord
Som bevittnat när
Skratten ekat
Tårar sprutat
Hat och självförakt
Övergått
I kärlek
Fyra väggar som sett
När en liten flicka
Slogs emot sin spegelbild
För att till sist
Skaka hand med fienden
Vad dessa väggar beskådat
Kan de inte skvallra om
Men de viskar tyst
För den som vill höra
Historien om flickan
Som blev kvinna
Tog sitt pick & pack
Och flyttade bort
Från de fyra väggar
Som varit det tysta vittnet
Då flickan behövt
Ett passivt gehör
Så har väggarna isolerat
Hennes eko
Det enda som vittnar om hennes
Existens nu
Är skuggan där spegeln en gång satt
På denna plats
Där en flicka
- blev kvinna




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-07 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish