Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism II

Din härskarteknik är att tala om min härskarteknik.




Fri vers av Lennart Olsson
Läst 118 gånger
Publicerad 2014-08-08 07:36



Bookmark and Share


  Annika Persson
Aforism III

Tillsägelse är en början
kram en fortsättning
åthutning när man gör fel
för man vill göra rätt
Hötter med nävarna
om en inte lyssnar
Stridsvagn om det skulle bli krig
Skål för lite skönhet

2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson