Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpplet

Jag satt och stirrade på
ett äpple
i nio dygn
ända tills det
ruttnade.

Vilken sinneskontroll!
Med bara blicken
tvingade jag materian
till underkastelse.

Precis som mina nya
chefer
som började när
allt vände
uppåt.

Detta beror på
vår sinneskontroll,
sade de.

(tack David Shrigley)




Fri vers (Fri form) av Lennart Olsson
Läst 191 gånger
Publicerad 2016-02-07 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson