Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen

Och när det var över
så var det en dröm

En hägring som flyter
nedför en ström

Och allt som jag trott på
föll nog ihop bara så där

Så står man då åter
ensam kvar här.




Fri vers av Lennart Olsson
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-07 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson