Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd

Där älven är djupast
där är det ingen risk
att något skulle nappa
så du får en fisk.
Nej, vill du få resultat
så är det faktiskt sundast
att fiska bland alla andra
där vattnet är grundast.




Fri vers av Lennart Olsson
Läst 256 gånger
Publicerad 2016-03-19 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson