Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Det är bara ord
i en välsmord trut.
Ord som tränger på
och aldrig tar slut.
Det är bara ord
som flyger genom luften.
Ord som maskrosfrön
singlar fram.
Ord befriade från
verklighetsanknutna löften.
Det är bara ord
för ideal och annat strunt.




Fri vers av Lennart Olsson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-03 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson