Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget

Hon ställde sig upp och talade om
ingenting

Inget
inget alls
alls inget alls
inget alls inget alls

När man inte talar om något
har man mycket att säga

Något inget
något inget alls
något alls inget alls
något inget alls inget alls




Fri vers av Lennart Olsson
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-31 09:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sitter som en smäck!
2016-09-05

  rondell
Så kan de vara! Bra
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson