Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den feta texten

Arbeta för ingen
när du tror det
somnar du
ett tag
Du måste sova ett tag
och vakna ren

I en tvärrutig värld
är jag den med
de små pickarna

De pockar och pickar
lockar och slickar
skålarna rena
måltidsraderar

Lägg din maskin hos mig
jag vakar över den
Älskling, minns du?
Vi somnar om och vaknar

(Klas Hermansson)




Fri vers av Lennart Olsson
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-25 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson