Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dogmer

Alla talar om det
de inte har.
Allt de inte vet
är en fis, morgonfet

Så det där med demokrati
skiter väl vi i
för ingen blir väl sur
om de får en diktatur.

Det är en helt annan femma
att vi ska bestämma
den som skriver först
har alltid rätt




Fri vers av Lennart Olsson
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-05 15:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om detta kallas demokrati skulle Sverige behöva mer diktatur.

Dogmer behövs. Annars hamnar vi i Storkyrkan bland liberalteologerna.

2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Olsson