Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två Bagateller



Humanistisk grundsyn.2


Avundsjuka är ett Gift
Som omger mer än
Visby Stift.



Humanistisk grundsyn.1


Det hårdaste som finns
Är inte Diamant

Det är en människa
Utan Fel.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-08 14:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Bra..tycker jag..
2016-04-25

  KattenKin VIP
Wow, snyggt!
2014-08-14

  kerstin skriver VIP
håller med båda tidigare. filosofiskt och knivskarpt.
2014-08-08

    Jag är fan större än Sartre VIP
Filosofiskt som fan och dessutom riktigt skarpt!
2014-08-08

    ej medlem längre
Äckligt sannt
2014-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP