Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke 6.8.2014

 

tanken på

~ hibakushas ~

de som överlevde
Little Boy

återför vardagsproblem
till miniatyrformat

likt perspektivåkningen
då kikaren vänds helt om

 

2014-08-09  12:05

 




Fri vers av Minkki VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-09 11:11



Bookmark and Share


  petter rost
Ja en sådan ratt är nödvändig ibland för att ställa in skärpan i vår blick på tillvaron. Kikarbilden är i all sin självklara enkelhet värd varenda bokstav i platina!
2014-08-10

  Staffan Nilsson
Kriget var redan vunnet men segraren måste bara förödmjuka och injaga skräck.
Tack för påminnelsen.
2014-08-09

  Klara Ord VIP
Väl tänkt och formulerat.
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP