Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur tid

 

 

långt från allfarstråk

ruvar en gåva

dig till del

 

stenstig i storskog

du anar en enda

ostegad väg

att våga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-10 13:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker allitteration - stenstig i storskog. Mycket vackert skrivet.
2014-08-10

  KYREUS of Sweden
Stillfull
seren
ordsång.
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg