Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

359. Sanningens Ande




Dagarna är vackra
Det är sommar över alla fält
Det gröna blå havet badar i solsken
Mycket står bra till hos oss

Men vi får se igenom tingen
Gå på djupet i livets frågor
Vi har behov av förlåtelse
för att bli fullkomligt hela
Vi får öppna våra slussar
så Gud kan skölja över oss
med Sanningens Ande

Våga öppna oss i tillit inför varandra
liksom blommorna öppnar sig mot solen
Våga kyssa varandras ögon
med kärleksfulla blickar
och inte låta tistlar växa
i våra hjärtan




Fri vers av Maria T
Läst 225 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-08-10 15:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-08-12

  Bibbi VIP
Hoppfullt.
2014-08-12

  mare VIP
Där sanningens
ande får rum
där råder frihet!
din text är ljus
och hoppfull!
2014-08-12

  anits VIP
Så fint skrivet med mycket trygghet i orden.
2014-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Värme och trygghet i dina fina ord...
2014-08-11

  walborg
Underbara ordbilder - varmt tack
2014-08-10

    ej medlem längre
Nej, inga tistlar, men en smula oro vi känner å vi ber om fred å frid!
2014-08-10

    ej medlem längre
Fint att bli påmind om att se med kärlek på andra, och inte låta något ont finnas i hjärtat.
Tack för en fin text!
2014-08-10

  Larz Gustafsson VIP
Ingen kärlek utan sanning.
Det heter om Jesus att Han var full av nåd och sanning. Sådan är Han ännu. Han är Densamme i går, i dag så ock till evig tid.
Den som vill tillbedja Gud måste tillbedja Honom i ande och sanning.
Sanningen ska göra oss fria, sa Han som är vägen, sanningen och livet.
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T