Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mord

Bokstäver som satt där en gång
nu finns
bara smutsen
bakom bokstäverna och betong
champange
värme
Kaffe
Och påtår
Det fanns mer i den staden än vad polisen ville påstå
Dem pratar fortfarande om hennes röst
men hon har förlänge sen gett upp hoppet om att få tröst
törsten släktes där och då
nu är det bara gåtan som återstår
Vem mördade henne
det finns det inget svar på
det kommer hon få veta
när ni andra slutat att leta




Fri vers av Prue86
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-10 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86