Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillträde förbjudet

 

 

 

scannar sommarnatten

på väg uppåt till

mitt klätterträds

utsiktslösa lövverk

avskildheten öppnar

torpedlucka

 

Jag forsar mot

inre träsk med

regnskogstung djungelfukt

 

 

 

brinner

riden av maror

öppnar tömda ögon

skådar väntar

vågar längta

den väg som är mödan värd

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-10 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En inre tung vandring. Kraftfullt skrivet.
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg