Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är livet utan kärlek..? För att uppleva den måste man vara två. Utan den andra är vi ingenting!


Drömmen

I drömmen jag såg dig du kom en natt
i drömmen du kom till mig
du log, dina ögon viskade att:
-Du vet att jag älskar dig!
Och jag såg på stjärnornas tysta dans
runt månens gyllende krans
och jag märkte ej alls att tiden fanns
-jag var någon annanstans

Jag lyfte min blick, små öar jag såg
öar som växte i dimman
och intill de öar där plötsligt låg
två änder i den strimman
som kärleken värmande för oss ger
för oss ger - den ej ber
annat än gensvar, kärleken ger
mer än vi anar - mer!

Som bilden i drömmen du kom en natt
som dröm jag älskade dig!
Jag mindes ditt porlande glädjeskratt
var gång jag roade dig!
Endast små minnen av dagar jag får
som bleknar bort år för år
Nu ensam jag är, snart natten mig når
och ditt skratt jag möta får

Som bilden i drömmen du kom...




Fri vers av Rimsmeden
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-03-31 14:25



Bookmark and Share


  vildvin
en vacker dröm
kan bli verklighet...
2006-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden