Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke från någon...


Här händer inget särskilt


Långt in i karusellen
är allting ganska lungt
här snurrar världen sakta
runt en och samma punkt

Jag lutar mig tillbaka
funderar på en sak
här sitter jag och väntar
glider fram i sakta mak

långt bort från yttre raden
där allting snurrar på
Här händer inget särskilt

men...

är ganska fint ändå!





Fri vers av Rimsmeden
Läst 829 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-17 06:41



Bookmark and Share


  Lars Anders Johansson
Kärnfullt!
2007-11-13

  Marita Persson
Inte bara haiku du är bra på! Lämnar ett leende på mina läppar, men tycker mig skönja flera bottnar i den här dikten. Bra rim, känns inte konstruerat, flyter in naturligt.
2007-11-12

  Alina Ögger
Skön rytm, i en livskarusell och njutningen och lugnet i att ingenting göra - som också är någonting.
Livet är kort.
2007-10-28

  aftermath
härlig lägesbeskrivning!
2007-10-21

  aftermath
två sista raderna lyfter texten en våning upp
bra.
2007-10-09

  Mats VIP
Gillar karusell metaforen. Får liksom en angenäm känsla av den och av din dikt+++++++
2007-09-17

    *Zenobia*
lugnt var det ja...

man ska inte förta sig...en måndagmorgon....luuugnt... :)
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden