Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällens sista haiku



På morgonens rygg

fångad i dimmornas kont

sprattlar nattens ljus




Fri vers av Rimsmeden
Läst 852 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 23:27



Bookmark and Share


  Marita Persson
Den var bra! Du är en klippare på haiku!!
2007-11-12

  Hans w-art Westlund VIP
mycket bra :)
2007-11-04

    forskaren
det är ta mig tusan en lysande haiku!
2007-11-02

    Hycklaren
Vackert fångat, med en bit humor :)
2007-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden