Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne



Hämtar från vinden
jag tre ord som legat
där i gömmorna

Årens andetag
möter mig och dammets lukt
jag ser och jag minns

Ungdomens lekar
skratt, små promenader - och
månens silversfär

Presenter gav jag
till dig och komplimanger
små och söta ord

Men även hårda
frostiga ord har kastats
på dig utan skuld

Och till slut gick du
för du sa att du inte
orkade mera

Ensam jag går nu
ser åren försvinna bi
blott orden jag minns:

-Jag älskar dig!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 921 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-28 15:20



Bookmark and Share


  Marita Persson
Så vacker och småklurigt.
2007-11-12

  vildvin
mm... vacker poesi
2007-11-09

  Masken
vackert ihopflätat..
2007-10-29

  KonstigaKatter
Det som du väl väver i ord är verklighet som blev dammig och kärlek som av minnen blev ren. Tre ord borttappade någonstans, ingen lust att leta efter dem och grep om hjärta när dem hittas. *applåd*
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden