Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var någon som sa att \"i brist på bröd äter man limpa\". Det gjorde han när han läste mitt försök att skriva begripligt. Vad han menade, kan jag inte förstå, men i alla fall är den här ägnad åt honom.


En halvfull poets försök att skriva någonting begripligt...


Jag äter min antabus
och smeker min Pegasus
med ord utav Karin Boje
\"Han kom som en vind...\"
men... vad gör vinden här
i min fridsamma lya där:
Jag äter min antabus
och smeker min Pegasus
medan orden
- de tittar på!

men...

välkommen - det ska du vara!

välkommen - smyg in i min fantasi
in i en värld, där svaren de bara
blir plötsligt till frågor - i min liturgi
Ett universum fyllt utav väsen
för svåra för oss att ge sig på!

Håll sinnena öppna - bli ej alltför kräsen
var öppen för allt som dig kan nå!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 895 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-17 22:43



Bookmark and Share


  glittertindra
öppenhet var ordet, det är viktigt...
2008-01-30

    © Birgitta Wäppling VIP
Hmm, \"Han kom som en vind\" är väl ord av Hjalmar Gullberg...

Men annars har din text sina kvaliteter, t ex dessa rader:

\"välkommen - smyg in i min fantasi
in i en värld, där svaren de bara
blir plötsligt till frågor - i min liturgi\"

Det där med \"I brist på bröd äter man limpa\", tror jag du ska ta som en komplimang.
2007-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden