Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våldets änglar




natten ruvar sina änglar svarta
är dom innerst inne saknar dom
dock sina vingar när dom skållades
av onskans herre miste många
mänskligheten och dess milda mjuka mönster
masklikt krälar dom och kravlar

väller mörkret framåt faller sparken
ofta bakåt utan ursäkt slår dom
offrets ögon segerns sötma suger
skoningslöst dom dricker blodet
som den fallne fällt se´n länge
söndersparkad som som en sandsäck

massan smackar våldet vinner
tänder sedan ljus för fallna skriver
runor för bortkomna mättar
magen rapar redligt nattens änglar
är för hemska ska nu sova
hoppas sömnen solen ser





Fri vers av Rimsmeden
Läst 902 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-30 19:38



Bookmark and Share


  Thurizas
jag hoppas att skrivan tog sig ur det den såg och att solen sken där han hamnade. kanske var det en framtidssyn herrn såg?? ja vem vet. nu har du triggat min fantasi och det bugar jag för=)
2008-02-03

  Paulina LH VIP
vila tryggt i änglars famnar

vila tryggt i Guds händer

smidesrimmen i hjärtat hamrar

min önskan till evigheten jag sänder


vila i frid
2007-12-22

  Mats VIP
Stark text som iaf jag måste läsa flera gånger för att tillägna mig den. Har inte riktigt gjort det än men tycker att den är intressant då den kräver lite ansträngning Tack för den
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden