Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberslasket

Novemberslasket

- önskar att det vore över -

siktat in julen!




Bunden vers (Haiku) av Rimsmeden
Läst 689 gånger
Publicerad 2007-11-08 19:23



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Så sant. Jag vill också färdas in i december och överge november...
2007-11-13

  Marita Persson
Jamen, nu Är det snart över! väntar på gnistrande snö och snaaart är det jul!
2007-11-12

  Hans w-art Westlund VIP
tiden som passerar fram till jul.. känns lite snabbare nu
2007-11-10

  Lyckohäxan Enediel
Låter inte som om du gillar november...*L*
Denna ljuvliga månad av att bara vara...;)
Snygg haiku...även om den inte är min åsikt!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden