Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan

Ingen sommar har blommat som denna
jag kan fortfarande se och känna
junis första blom
och ingen blomrad står öde
för än är där kvar ett så grant flöde.

Så med vinden förs dofter så ljuva
från kaprifol, luktärter och ros
och på en liten tuva
står styvmorsviol så skönt
så än känns allt växande bara ungt grönt.

Så September, sommaren är inte klar än
så käraste vän
vänta med din start
det blir väl lagom
om du med din månad
först i oktober tar fart...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-11 11:50



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbar text..
2014-08-12

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-08-12

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Blommor,Blader
är LjuvligtVackra
Lisa för Själ,Hjärta/Kram
2014-08-12

    Dan Myrbeck
Jättebra - glasklart fall:

Kommer in i Corren!!!
2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt