Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bykgrytan

Jag stryker mina minnen
med strykjärnet på tre prickar
De är ju som bomull, minnena
Ja, ett och annat av ylle förstås
-Silke, skulle du hävda

I bykgrytan kokar jag min tvätt,
skurar den med fosfor
skinande, tills händerna är genomskinliga

Men revorna
fladdrar som huggormstungor på klädstrecket




Fri vers av Marcus Montgomery
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-11 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Montgomery
Marcus Montgomery