Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad du gör med dagen är vad det blir


dagen är din

Vaknar en morgon av att regnet öser ner
Det känns ganska kyligt för det blåser allt mer
Men efter regnet tittar solen fram igen
Ännu är det inte helt slut på sommaren
Häller lite regnvatten på mina plantor
Lugn och ro är livets allra bästa kantor
Ser tomater mogna,paprikor likaså
Där under vinrankan kan jag väldigt fint må

Ser hur bistra miner arbetsfolket nu har
Har ännu några få lediga dagar kvar
Ser ändå fram emot att få vara i tjänst
Att leva helt nu och här det sätter jag ju främst
Jag minns alla roliga och ljusa stunder
Rycker på axlarna om jag gör nån blunder
Livet är för kort för att sitta och sura
Då vill jag hellre någon att skratta lura




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-15 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson