Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självinsikt


Dum dummare dummast

Dum dummare dummast
det är mitt nya namn!

Jag har lurat mig själv
fast jag visste att allt var en lögn!

Jag lät hjärtat ta överhanden
och lyssnade inte på mitt sinne!

Jag visste ju att allt var en utopi
en dröm o inget annat!

Idiot ringer i mina öron,
fan va dum du är!

Ja det är sant, alldeles sant,
det är sanningen i vitögat!

Men jag får skylla mig själv
ja verkligen skylla mig själv!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-12 08:11



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Men ack så ljuvlig lögnen kan vara i stunden :)
2014-08-13

    ej medlem längre
Nej min vän du är så långt ifrån dum man kan komma.
2014-08-12

  Connie
Den här är så bra! Känner igen mig i det här!
2014-08-12

  Angel of love
Fast du ska inte trycka ner dig själv så, alla gör vi fel ibland. Känslor och tankar tar oss ut på vägar vi inte riktigt hänger med på förrän det är försent.

2014-08-12

    ej medlem längre
Igenkännande..för de flesta av oss!
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP