Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8/8. Bräkne-Hoby är en by i mitten av Blekinge, vid Bräkneån.


I Bräkne-Hoby 1 - en drömraga

 

Fick ett jobb i Bräkne-Hoby

det var snarast en slags hobby

dela flygblad efter skolan

tog en cykeltur med polarn

hittade till slut caféet

det låg strax intill muséet

det var dom som spred reklamen

för den goda marsipanen

hemmagjord med fria former

fantasi i smak och normer

 

Sen tog vi ett dopp i Salsjön

värmen var perfekt normalskön




Bunden vers av Nanna X
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-12 09:34



Bookmark and Share


  Nanna X
själv gillade jag "normalskön" bäst
2014-08-12

  Ingela Svenson VIP
Snyggt skriven med topp-rim! Marsipanen tar priset!
2014-08-12

    ej medlem längre
fantasimarsipan i Bräkne-Hoby. en seger för poesin! (helt oironiskt måste tilläggas märker jag nu.)
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X