Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påtänt!

Han kom som en vind
blåste till här och där
trots närvarande
ändå i ett frånvarande
som om allt och inget
gavs på samma gång.

Blev i ett ögonblick
med någon ett
som han sa i fas
och med ett lugn som ändå
kunde bli till en lågande eld
så het
så han som kom
han försvann
medans elden
som tänts
ännu brann...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-12 10:35



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skrivet
2014-08-12

  Lars Hedlin
Skrivit med känsla!
2014-08-12

  lodjuret/seglare VIP
Härligt såväl som begärligt om förälskelsens kraft.
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt