Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=f9a3la0btb8


Katla

 

jag har en gråtmild dag

försvinner i kulisserna till tonerna av Katla

med Amsterdam Klezmer Band

 

det här är verkligen inget märkvärdigt

jag dammsuger

alltså existerar jag




Fri vers av Nanna X
Läst 327 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-12 12:20



Bookmark and Share


    Lars Gullberg




Du blottlägger och visar det allra vackraste som finns.

själva esässenen av vardagsliv

existensen självt

fantastikt





2014-08-19

  objekt3
sött
2014-08-14

  TrollTörnTrappan VIP
Hur märkvärdigt skulle det då inte bli med omvända världen [jag existerar - alltså dammsuger jag] ?! Nåväl, dammsugandets konst /icke-konst verkar du fånga fint i "försvinner i kulisserna", liksom in bland vrårna... Eller är det tvärtom dina kulisser/konturer som upplöses av gråten?
2014-08-12

  Ingela Svenson VIP
Ooohh men så underbart, "Jag dammsuger, alltså existerar jag! Går till världshistorien!
2014-08-12

  Robert Jonsson VIP
Underbar existensiell uppsugning av den stora meningen.
2014-08-12

  Rochester
Fint, och fyllt av subtiliteten, t.ex. Klezmerbandets utblås vs. dammsugarens...
2014-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X