Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tunga fotspårs stigar

 

 

 

bortförd

undanstoppad

men funnen

 

Sorgen

kommer

sent omsider

och befriar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-13 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket innerligt!
2014-08-20

  Klara Ord VIP
Mycket fin text!
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg