Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rO

 

 

Du har kommit nu,

 

Blåst ut alla frön över fuktig sensommar backe

jordat dem

 

Och jag ligger mitt i

barbent och befruktad

låter små röster från inuti

samsas med viskningarna

från min jord.

 

Som du har mig

har jag dig,

källan

till liv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-13 08:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillas!!
2014-08-13

    Birgersdotter VIP
Trygg livskraft
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP