Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När förtrollningen släpper.


Norrsken


På väg ur min kropp
är du
Belägringen avtar
Önskar få bada
i ljuset av din blick
Ett norrskens himlaspel
Om du vill vara ett ciss
för mig
är orden ersättning för
din närvaro




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-03-31 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt