Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonkonstaterande


Blomman i fönstret

Blomman i fönstret
ser ut som jag
ja jag menar, inte materiellt
inte kroppsligt
men när jag tittar närmare ser jag
att jorden är lite för torr
blomman behöver vattnas

några blad har börjat sloka
blivit bruna i topparna
några har ramlat av och ligger där
förtorkade och värdelösa
den vackra blomstängeln har vissnat

men jag ser också långt där inne
bland de vackra bladen
ett nytt liv på väg att spira fram
en blomsterknopp så vacker som någon...
livskraftig, stark sökandes solljuset
och jag känner i min själ långt därinne.






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-14 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk text med djup innebörd.
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP